Наші волонтерські бригади у програмі «Ротарі-кухня» в Харківській області

Ми маємо поділитися з вами неймовірною новиною про чудову роботу, яку роблять наші волонтери Ротарі Клубу «Харків Ренесанс»!

Щодня наші бригади відданих волонтерів виїжджають у громаду та доставляють гарячі та поживні страви постраждалим від війни мешканцям Харківщини в рамках нашої програми «РОТАРІ – кухня». Ця програма була розроблена, щоб надати вкрай необхідну підтримку тим, хто постраждав від триваючого конфлікту в регіоні та намагається задовольнити свої основні потреби.

Завдяки невтомним зусиллям наших волонтерів ми змогли охопити незліченну кількість людей і сімей, забезпечуючи їх необхідними засобами для існування, щоб залишатися здоровими та сильними. Ми віримо, що ніхто не повинен голодувати, особливо під час кризи, і ми прагнемо зробити все можливе, щоб підтримати нашу громаду в цей важкий час.

Ми неймовірно пишаємося нашими волонтерами та роботою, яку вони виконують, і хочемо заохотити всіх долучитися та підтримати цю важливу ініціативу. Незалежно від того, чи можете ви приділити свій час волонтером чи зробити пожертву, кожна дрібниця допоможе та може реально змінити життя тих, хто цього найбільше потребує.

Разом ми можемо позитивно вплинути на нашу спільноту та допомогти тим, хто найбільше цього потребує. Дякуємо за вашу підтримку, і давайте продовжувати працювати разом, щоб створити світле майбутнє для всіх. Долучайтеся!