“Ротарі – Дітям героїв” – це молодий Гуманітарний проект від усіх Ротарі Клубів Харкова, що продовжує робити великий вплив на життя дітей, які втратили одного чи обох батьків внаслідок російської агресії проти України.

Команда проекту щодня намагається подарувати дітям незабутні враження, пізнання та можливість зрости в сильних, творчих та самостійних особистостей. Ця ініціатива не тільки показує, що Діти Героїв заслуговують на особливу увагу та підтримку, але й надає їм впевненість у своїх можливостях та майбутньому.

Саме тому, 23 липня 2023 року відбувся перший захід в тематиці Піратського свята ДЛЯ ДІТЕЙ-ГЕРОЇВ ХАРКОВА на свіжому повітрі з великою кількістю творчих та спортивних активностей.

Команда організаторів “Ротарі – Дітям Героїв” та партнерів з великою радістю зробили цей день сповненим захоплення та незабутніх моментів для дітей Харкова та регіону.

Всі згуртувалися разом, щоб надати психо-емоційну підтримку, підтвердити сміливість маленьких харків’ян і мужність у боротьбі з життєвими випробуваннями.

На цій піратській вечірці, ми спільно створили справжній казковий світ пригод та дружби 

Висловлюємо велику подяку всім учасникам, організаторам та добродіям, які допомогли зробити цей день незабутнім. Разом ми зміцнюємо спільні зв’язки та даруємо підтримку тим, хто її потребує!

Сердечні вітання та подяка:

За майстер-класи з діджеінгу, брейкінгу, фристайл стритболом та каліграфією організації Street Culture

За майстер-клас з приготування хот-догів та неймовірне запеспечення їжею всіх учасників заходуБлагодійному Фонду “Душа Харкова-Роксана та команда” на чолі з Роксик Шуманян.

За проведення квесту, творчих майстре-класів та інших активностей команді Art&Health HUB by ZELO Kharkiv

За подарунки для дітей всім партнерам проекту Французький бульвар @vetra.smi @Благодійна Організація “Едельвейси” 

Велика подяка всім Ротарі клубам Харкова, за те, що Ви з нашим проектом і допомагаєте нам робити кращим світ наших маленьких харків’ян

Якщо Ви в змозі стати чарівником для дітей та задонатити на добрі справи для Дітей Героїв: переходьте за посиланням tinyurl.com/mwpsvrzw та робіть добро

Кожен ВАШ ДОНАТ змінює чиєсь життя. Це тільки початок, далі буде більше, складніше, але за усмішки наших дітей ми всі можемо зробити можливе і НЕМОЖЛИВЕ

Харківські Ротарійські організатори цієї події:

  • Rotary Club Kharkiv “New Level”- FRIENDS
  • Rotary Club “Kharkiv First Capital”
  • Rotary Club Kharkiv Mriya
  • Rotary club “Kharkiv Nadiya”
  • Rotary club Kharkiv
  • Rotary Club “Kharkiv Multinational”
  • Харківський Ротарі Клуб “Харків-Сіті”
  • Rotary Club “Kharkiv Renaissance”
  • RC_Kharkiv_International