Триває робота з студентською молоддю Харкова

14 квітня 2023 р. декілька членів нашого Ротарі-клубу – Валерій Резніков (декан факультету), Олег Туєв, Ігор Кузнецов – організаційно забезпечили проведення офлайн-гри «Young Politicians» для Студентської ради Факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу Каразінського університету (http://international-relations-tourism.karazin.ua/). Наші колеги-одноклубники надали сучасне приміщення в центрі Харкова і обговорили шляхи підтримки кращих і активних студентів університету у подальшому. Це буде особливо важливо у контексті участі нашого Клубу у програмах нинішньої післявоєнної відбудови України і міста-героя Харкова.

 

Щодо заходу, то студенти-учасники ділилися на дві команди і повинні були обрати лідера та спікера і розробити: 1) план дій, який буде втілений на окрузі/в громаді/країні та 2) план по боротьбі з корупцією.

 

Проводили гру друзі факультету:

  • Георгій Пазій – модератор групи, студент 4 курсу факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу університету Каразіна, заступник голови Харківського обласного центру ЗеМолодіжка
  • Микола Зимогляд – модератор гри, студент ХНУРЕ, учасник Харківського обласного центру ЗеМолодіжка

Наприкінці жюрі обирало переможців, але була нічия, і кожен учасник отримав символічний подарунок у вигляді блокнотику від студентської ради.