09-11 липня 2023 р. представник і делегат нашого Ротарі-клубу проф. Ігор Дунаєв взяв участь у триденній щорічній Ротарі-конференції Дистрикту 2232у місті Дубно, Рівненська область.

Офіційним Представником Президента Ротарі Інтернешнл Дженіфер Джонс на цю Конференцію було призначено Генерального секретаря Rotary International Івана Гевка (John Hewko), який особисто взяв участь у всіх подіях. Конференція проходила у старовинному місті Дубно, що знаходиться на Заході Україні.

Це була, без сумніву, чудова і насичена конференція. Ми відзначаємо дуже високий рівень її організації та унікальний доброзичливий мікроклімат який панував на конференції серед учасників. На це, ми певні, також вплинуло те, що усі заходи Конференції проходили на території старовинного (15 століття) Дубенського замку. Тому середньовічна атмосфера, ротарійська гостинність та рівненський креатив були гарантовані.

Але головне – наш делегат особисто познайомився з десятками українськими ротарійцями з інших міст, обговорив перспективи співпраці і взаємної підтримки заради післявоєнної відбудови України і поширення гуманітарних проектів на Харківщині. Також наш делегат Ігор Дунаєв взяв участь у всіх заходах, зокрема – у голосуваннях по кадрових і організаційних рішеннях в інтересах оперативного управління ротарійським рухом у Дистрикті 2232 на найближчі роки.

Наш клуб висловлює щиру вдячність колегам-ротарійцям з міста Дубно за чудову організацію і конструктивну позицію щодо усіх питань.

Сподіваємося на плідну співпрацю з новим губернатором Дистрикту 2232 Мироном Угрином та та новообраними офіцерами Дистрикту 2232 на найближчий ротарійський рік, який, як відомо, починається з 01 липня щороку.