03 травня 2023 року було підписано меморандум про поглиблене співробітництво і партнерство між РК «Ротарі-Ренесанс» і Циркунівською громадою, яка наразі представлена Циркунівською військовою адміністрацією, яка діє на період воєнного часу.

Цей меморандум нарешті документально зафіксував багаторічні добрі робочі взаємини між нашими лідерами та активістами, які ще з 2017 року планували і розпочали реалізовувати спільні економічні і стратегічні проєкти.

Попереду – багато роботи з відновлення, а ядром його буде, ми усі переконані, – абсолютно нова і сучасна гімназія як певний «оазіс» для розвитку дітей, накопичення особистісного капіталу дорослих і дітей. Її людино-центрична ідея може бути реалізована тільки у мережевому партнерстві з європейськими муніципалітетами. До речі – концепція гімназії вже розроблена і була попередньо презентована у березні 2023 року особисто в Циркунах.

Йдемо далі і гуртуємо навколо себе нові здорові ініціативи і ресурсні команди – для відбудови і модернізації України і Харківщини.